Rodeoul din Inchisoarea Angola. Penitenciarul de Stat din Louisiana nu este strain de violente. Cu peste 5.000 de detinuti, penitenciarul e locul unde s-au intamplat cele mai odioase acte de violenta din inchisoari de pe teritoriul american. In 1964, optand pentru o strategie de PR interesanta, sefii inchisorii au hotarat sa organizeze un rodeo. Asa a luat nastere Angola Prison Rodeo (Rodeul din Inchisoarea Angola-cel mai vechi din tara). Atractia este fara doar si poate Pocherul Condamnatului. Patru detinuti sunt plasati in jurul unei mese de pocher in centrul arenei. Ultima persoana care sta la masa e castigatoare.
Am uitat sa va spun ceva esential: in tot acest timp, cat ei stau la masa, un taur furios ii ataca din toate partile si farnaie pe nas ca un balaur. Tot in cadrul rodeului se mai calaresc taurii, se incearca furtul unor jetoane de pocher de sub nasul taurului s.a.m.d.
Luptele cu aligatori in stil freestyle. Luptele cu aligatori pot fi declarate cele mai nebunesti activitati inventate vreodata de oameni, insa sunt foarte populare. Asta nu l-a oprit pe James Holt sa organizeze primele luptele in stil freestyle cu… aligatori, in 2010. Participantii sar intr-o piscina plina ochi cu apa, dar si aligatori-scopul lor este sa-i confrunte timp de 10 minute si sa scoata aligatorul din apa. Puncte bonus se acorda cu orice curajosi care sar si ei in apa sa-l ajute pe cel care se lupta cu bestia din piscina.
Wingsuit jumping (sarituri cu „wingsuits”-costume cu aripi). Costumele cu „aripi” sint doar niste costume pentru salturi, numai ca au adaugate bucati de materiale intre picioare si sub maini-seamana cumva cu „dotarile” veveritelor care salta dintr-un copac in altul.
Paul Fortun a luat acest sport periculos si l-a transformat intr-o cursa bianuala, din 2008. Participantii se arunca de pe o platforma aflata la 1.300 de metri si se intrec care ajunge mai repede pe sol. Nimeni nu a fost ranit pana acum iar castigatorul nu primeste vreun trofeu sau bani, ci titlul mult ravnit de „Cea mai rapida «zburatoare» dintre fiintele umane”.