Mai putin de 40 de zile ne despart de momentul in care vom ridica paharul de sampanie alaturi de familie si prieteni si vom spune „La multi ani 2016!”, asa ca e necesar sa ne orientam deja catre niste oferte restaurante revelion potrivite pentru o seara de neuitat. Ca in fiecare an restaurantele au avut grija sa isi afiseze pe site-uri ofertele si un meniu revelion cat mai bogat, asa ca nu va ramane decat sa il alegeti pe cel mai potrivit si apropiat de bugetul dvs. pentru Revelion. Meniurile difera de la un restaurant la altul, pot fi traditionale, preferate de majoritatea clientilor, dar si internationale sau tematice, cu bucate alese inspirate din diverse bucatarii din cele mai indepartate colturi ale lumii. Un meniu echilibrat de Revelion va contine atat carne, cat si preparate pe baza de branza, legume, fructe, bautura din belsug si un desert exceptional, fie el tort sau o specialitate care iese in evidenta prin gust si eleganta. De exemplu, v-ar putea incanta un meniu care sa contina la gustare un parfait de branzeturi nobile intr-o combinatie unica si delicioasa cu un cruton de biscuite cu jeleu de portocale, un piept de rata cu fazan si prosciutto crudo, dar si un gelle din cocosel pitic alaturi de oua de prepelita.
De asemenea, nu aveti cum sa nu indragiti o combinatie unica dintre un muschiulet de porc si curcan cu fructe confiate sau o terina din legume cu tapenada de masline si vinete deosebit de bune. Daca preferati pestele, puteti alege meniurile care contin un somn cu piure de panais parfumat, alaturi de un fenicul si un sos de vin rosu care contrabalanseaza perfect toate aromele din farfurie. La felul principal poate v-ar face placere sa mancati o pulpa de rata confiata si niste cartofi Dauphinoise sau un pui in stil chinezesc cu multe mirodeii savuroase. Desertul va incununa aceasta feerie de arome si gusturi originale din meniu revelion, fiind reprezentat de un tort sau de prajituri cu specific frantuzesc sau englezesc scaldate in sampanie din belsug si orice alta bautura din open bar.
Ideea este sa alegeti ce vi se potriveste si ce v-ar face placere sa degustati la cumpana dintre ani, astfel incat sa pasiti in 2016 cu zambetul pe buze si stomacul pus la cale.