Cum si de ce sa alegi un portofel din piele de calitate

Portofelul il gasim atat in buzunarul barbatilor, cat si in cel al femeilor. E mic, sau mare, are un design usor de recunoscut si uneori mai extravagant si e folosit de cele mai multe ori pentru a tine in conditii bune actele importante si banii. Pe la sfarsitul anilor 1600, cand „moneda de hartie” a aparut prima data, un portofel piele a fost vazut ca o necesitate, pentru ca vechile portmonee pentru monede nu erau asa de utile pentru moneda de hartie deoarece erau prea mici.

Primul portofel piele din istorie a fost confectionat din piele de vita sau cal si era destul de voluminos pentru a incapea cat mai multe bancnote. Astazi, nici un portofel piele nu e mai gros de cativa centimetri sau chiar milimetri, e partitionat in asa fel incat sa adaposteasca numeroase carduri, buletinul, bancnotele si documentele importante precum chitante sau dovezi de plati. Cand alegeti un portofel prima data trebuie sa tineti cont de marimea lui si de locul unde il veti purta. Daca il bagati in buzunarul de la pantaloni va fi vorba despre unul obisnuit, daca il purtati in buzunarul de la sacou, atunci trebuie sa fie mai „slim” si mai finut, mai micut, pentru ca buzunarele de la sacou sunt croite in asa fel incat sa fie aproape invizibile. Apoi e important ce preferati: pielea sau brandul. Un portofel piele cum sunt cele de la GrandPrix Originals este rezistent, durabil, este un simbol al luxului si este foarte usor de accesorizat. Pe de alta parte, un portofel de firma este autentic si original, impactul asupra imaginii personale fiind unul pozitiv-imaginea ta se va asocia cu cea a brandului, la fel cum se intampla si in cazul valorilor brandului.

Pe un loc fruntas in alegerea portofelului se afla si confortul si organizarea avantajoasa a intreg spatiului disponibil pentru depozitarea banilor sau documentelor importante. Fie ca alegi un portofel bifold, trifold, pentru calatorii, post card, post card cu clips de bani, important este sa fie cat mai rezistent si sa te ajute sa nu-ti pierzi banii sau actele si sa te scoata in evidenta.