Gaseste un rca ieftin

Sarbatorile te-au lasat fara bani in buzunar si vrei neaparat un rca ieftin de la un broker de asigurari serios? Nu prea mai ai timp de nimic si vrei sa faci rost de RCA cat mai repede? ROMASIG, Broker de Asigurare va aduce de peste 15 ani cele mai bune oferte de rca ieftin, prin intermediul partenerilor de incredere.

Pentru ca online este mereu mai simplu, ROMASIG a implementat pe site un calculator pentru a vedea cele mai noi si mai bune oferte si preturi de la 12 societati de asigurare romanesti de top. Informatiile sunt actualizate minut de minut, direct de pe serverele societatilor de asigurari, preturile sunt alese doar pentru a fi cele mai bune de pe piata la acel moment. Conteaza enorm de mult sa poti compara rapid mai multe oferte pentru a nu alege gresit si a scoate mai multi bani din buzunar pentru un rca ieftin care de fapt e mai scump decat unul de la alta companie de asigurari. De aceea, in mai putin de trei minute, calculatorul ROMASIG va va returna cele mai relevante oferte pentru bugetul dvs., asta dupa ce completati toate datele personale, cele de inmatriculare si ale autoturismului si permisului.

Fata de fisierele standardizate urcat pe servere si ofertele neactualizate, calculatorul online isi actualizeaza bazele de date doar pe servere dedicate, mereu la curent cu toate schimbarile pe care le opereaza brokerii de asigurari asupra ofertelor si preturilor RCA. Promotional, doar in aceasta perioada, primiti cadou de la ROMASIG si 5% discount la toate asigurarile si RCA incheiate prin intermediul brokerului de asigurare, livrarile se fac foarte rapid, in maxim 24 de ore in Craiova si Bucuresti, gratuit, si tot gratuit si in tara, daca politele au o valoare mai mare de 149 de RON. Asa ca puteti sta linistiti de sarbatori stiind ca masina dvs. este asigurata indiferent ce se intampla si dvs. ati luat cea mai buna si mai ieftina polita RCA de pe piata.