Cum te omoara gadgeturile – o privire in lumea macabra a centrelor service laptop Bucuresti

In service laptop Bucuresti stim o multime de trucuri si scurtaturi pentru a realiza diverse programe ori pentru a crea anumite efecte “speciale” in mediul digital. Dar mai stim ceva: stim cum ne omoara incet-incet (sau pe loc) preaiubitele noastre gadgeturi. Esti pregatit sa aflii si tu?

Jocurile video, care ne aduc o multime de clienti in service laptop Bucuresti, doritori de a-si tuna laptopul pentru performante grafice aduc in camera de urgenta cam 700 de oameni pe an. Pe langa mici iritatii si degete rupte, un studiu realizat pe parcursul a 5 ani a concluzionat ca majoritatea accidentarilor legate de jocurile video sunt datorate activitatilor de tip sit and press. Exact opusul a ceea ce ar presupune majoritatea oamenilor, avand in vedere existenta jocurilor orientate catre activitate fizica.

Laptopurile pot sa le dauneze grav domnilor, daca acestia le tin pe genunchi. Conceptul, intors pe toate partile in service laptop Bucuresti, are o logica simpla: aparatul se incalzeste foarte mult, iar barbatia nu se impaca bine cu aceasta caldura excesiva. Daca barbatul respectiv nu renunta la obicei, poate ramane impotent sau steril, ori ambele.

Insa, cel mai periculos gadget nu este laptopul, ci smartphone-ul, mai precis, obsesia oamenilor pentru texting si alte activitati care le distrag complet atentia de la ce se intampla pe strada. Printre legendele urbane care circula in service laptop Bucuresti se numara baiatul care a murit injunghiat in timp ce trimitea sms-uri, fata care a cazut intr-un canal verificandu-si contul de Facebook si tipul care a fost lovit in plin de un TIR atunci cand isi facea un selfie.

Mergem acum in extrema cealalta, departe de lumea din centrele service laptop Bucuresti, la colegii care se ocupa de depanarea televizoarelor. De la ei am cules cele mai morbide povesti adevarate despre cum te omoara gadgeturile – televizoarele destepte omoara mii de copii annual, cazand peste ei. La service laptop Bucuresti ne viziteaza multi clienti care doresc sa-si transforme vechiul computer intr-un sistem home cinema printr-o conexiune la un monitor supradimensionat, astfel incat numarul de copii care sunt striviti de aceste monitoare este in continua crestere.

Daca ai si tu o poveste horror despre un gadget mortal, viziteaza-ne personal sau lasa veste pe www.coreit.ro.