Zambeste, calatoreste in voie vara asta si lasa ingrijirea parului in seama sampoanelor keune

Vara este sezonul in care parul nostru are cel mai mult de suferit. Caldura, radiatia solara, umiditatea pot sa-i afecteze dezvoltarea si structura, sa-l faca mai gras si mai greu de intretinut. Tot vara dusurile sunt mai dese, parul este spalat de mai multe ori pentru ca secretiile scalpului sau mai puternice, asa ca trebuie sa avem mereu la indemana sampoanele potrivite pentru un par de invidiat.

Ingrijeste-ti parul cu sampoane keune

Ingrijirea parului nu incepe cu un tratament la cosmetician, ci inca din momentul spalarii. Daca alegem samponul corect pentru tipul de par si structura sa vom avea numai de castigat, acesta capatand un aspect placut, matasos si usor de pieptanat, stralucitor. Allbeauty, magazin online care comercializeaza produse cosmetice profesionale a ales pentru dvs. cele mai bune branduri de sampoane pentru ca dvs. sa fiti mereu in centrul atentiei la orice eveniment gratie parului care arata impecabil. Din gama de sampoane prezentate pe site-ul oficial, cele mai bune pentru aproape toate tipurile de par si pentru fixarea culorilor sunt sampoane keune. Marca recunoscuta pentru calitatea produselor sale, Keune nu se dezminte cand vine vorba de sampoane si lanseaza pe piata cele mai bune sampoane keune din ingrediente naturale si fara nici un fel de chimicale care ar putea afecta parul in vreun fel. Daca sunteti curioase cat de bune sunt sampoanele Keune puteti sa incepeti prin a incerca samponul Keune Keratin Smoothing, cu foarte multa keratina, special pentru refacere capilara si pentru parul care nu mai are vigoarea de altadata.

Samponul Keune intareste firul de par

Pe langa stralucire si hidratare, samponul special de la Keune intareste firul de par si il face mai rezistent in fata ruperii la pieptanare. Alte sampoane keune la fel de bune pentru parul dvs. sunt si cele exfoliante, pentru parul care are exces de sebum si e deshidratat, cele anti-matreata, dar si cele pentru recapatarea stralucirii parului din tinerete, care au la baza uleiuri pretioase naturale din plante si minerale esentiale. Un tip aparte de sampon Keune este cel Platinum Blonde, gandit pentru femeile care vor sa mentina intensitatea nuantelor de blond sau Keune Design Color Care, care protejeaza culoarea parului si curata foarte bine scalpul de impuritati si sebum. Allbeauty.ro s-a gandit si la barbati, pentru ca si ei trebuie sa-si ingrijeasca podoaba capilara, si a scos la vanzare un sampon pentru barbati Keune hidratant cu minerale, cristale de roca si bambus, special pentru parul cret si cel gras.

Si cum matreata e o problema comuna, si barbatii au la dispozitie in oferta curenta un sampon special pentru a scapa de matreata cu proteine, Salai si piritiona de zinc. Doar in aceasta perioada, la toate produsele din categoria Keune aveti reduceri de pana la 11-13% la majoritatea sampoanelor afisate pe site-ul oficial si cele mai mici preturi la restul ofertei curente.