Tinuta da tonul in cazul alegerii ceasuri dama

O femeie stie sa isi puna in evidenta corpul in orice imprejurare si in cele mai inedite modalitati. Pentru zona mainilor, cele mai utilizate „trucuri” pentru a atrage atentia sunt bijuteriile, bratarile si neaparat ceasul de firma. Colectiile de ceasuri dama abunda deja de modele care nu mai sunt de mult doar simple ceasuri, transformandu-se in bijuterii cu multe cristale si accesorii care dau pe spate chiar si cei mai sofisticati indivizi.

Femeile isi aleg ceasurile in functie de stilul vestimentar si de ceea ce doresc sa exprime prin purtarea lor. Tinutele sunt puse in evidenta cu ceasuri dama, astfel ca o imbracaminte sport nu va merge niciodata cu ceasuri elegante sau fine, cu detalii sofisticate. Ceasurile sport sunt cele mai potrivite daca vreti sa iesiti al o alergare cu prietenele, iar cele cu display digital vor iesi si mai mult in evidenta daca au bratari din materiale textile ori silicon. Culorile intense si usor de asortat le vor face ideale pentru orice sport ai practica, fiind si un accesoriu care poate atrage privirile partenerilor care impartasesc acelasi hobby cu tine. Pentru imbracamintea mai casual, relaxata, merg bine ceasuri dama cu modele masculine, cadrane cu multe inscriptii si imagini, curele bratara multipla si cu detalii la moda. Tinutele elegante vor fi scoase in evidenta si mai mult de ceasurile rafinate, cu detalii surprinse deosebit de bine si cu modele simple.

Ceasurile de acest tip pot sa fie din aur, argint, curelele neaparat trebuie sa fie din piele, pietrele pretioase fiind nelipsite in accentuarea detaliilor. Singura tinuta la care nu trebuie asortat ceasul elegant e rochia de seara, mai bine merge o bratara pretioasa. Pe langa tinuta, femeile aleg ceasurile si in functie de conformatia corpului lor. Ceasurile subtiri nu sunt pentru femeile mai plinute, modelel masive fiind cele mai bune pentru ele; femeile slabe pot alege ceasuri sport. Pana la urma, ceasurile de dama trebuie sa contureze perfect imaginea si sa o completeze pentru a pune in evidenta feminitatea oricarei doamne sau domnisoare.