Vreti sa fiti pregatit de Black Friday Romania 2015? Aflati de aici ce trebuie sa faceti

Stim deja de ceva vreme data oficiala a Black Friday Romania 2015, 27 noiembrie 2015, si mai stim si ca multe magazine online si offline vor organiza mult mai devreme Vinerea Neagra, adica cu o saptamana inainte, incepand cu 20, 21 noiembrie 2015. Reducerile deja se anunta „monstruos” de mari, asa ca asteptarea merita.

Daca nu stiti inca ce va trebuie prin casa sau de ce mai aveti nevoie pentru calculator sau tableta, ar fi bine sa dati o „tura” online prin toate magazinele care va intereseaza si de unde ati mai cumparat pentru a vedea cam ce oferte intentioneaza sa aiba de Vinerea Neagra. Ar fi bine de asemenea sa va creati conturi pe toate site-urile de unde vreti sa luati ceva de Black Friday pentru a nu pierde cele mai bune reduceri stand si completand formularele de inregistrare. Stocurile se epuizeaza in secunde, minute, mai rar ore, asa ca trebuie sa fiti foarte iuti de mana atunci cand va doriti un anume produs aflat la capitolul stoc limitat.

De ceva vreme exista si la noi functia Whish List, adica o lista de „dorinte” unde puteti plasa deja produsele pe care le vreti de Black Friday Romania 2015 pentru a da drumul comenzilor imediat ce incepe evenimentul. Este foarte bine daca se completeaza si toate detaliile de facturare si livrare cu mult timp inainte de a incepe Vinerea Neagra, pentru a se putea plasa comanda in timp record, din doar doua click-uri-atunci, orice secunda poate face diferenta intre un produs bun si cu reducere mare avut deja in drum spre dvs. si unul care il ratati „la mustata”. Astfel, dupa ce adaugati comanda in cosul de cumparaturi de Black Friday Romania 2015 puteti sa o si finalizati automat.

Este esential sa observati de-a lungul timpului scurs pana la Vinerea Neagra cum fluctueaza pretul produselor vizate si sa sesizati daca s-a aplicat o reducere sau preturile au fost umflate virtual inainte de eveniment.