Cauti un televizor HD pentru familia ta? Consulta acum oferte TV la pricezebra HD!

Oricat de mult ne-am dori, televizorul ne va lasa la un moment dat si va trebui sa cumparam unul nou. Motivele pentru care se intampla asa ceva sunt multe, de la intretinere pana la modul in care ne „jucam” cu el, pana la modul in care raspunde televizorul la comenzile date de telecomanda si la calitatea pieselor din interior. Daca vreti sa va schimbati televizorul vechi cu unul HDTV puteti sa cautati oferte TV la pricezebra, acolo unde veti avea surpriza sa descoperiti ofertele marilor retaileri grupate pe categorii, lichidari de stoc, discounturi si produse resigilate.

Cand v-ati hotarat sa luati unul dintre televizoarele din oferte TV la pricezebra e bine sa va ganditi serios si la ce inseamna un HDTV si cum trebuie ales pentru a nu cheltui banii degeaba pe un televizor care merge mai putin de un an. Televizoarele HD sunt de trei tipuri, in functie de ecran. LCD, mai luminoase, dar se strica mai greu, plasmele, cu o gama foarte mare de culori afisate, LED, cu rata de contrast mare, consumatori mici de energie, ultra-subtiri. Cele mai bune sunt plasmele si LED-urile, avand si rezolutii uimitor de bune si o calitate a imaginii impecabile, mai ales cele mari.

Rezolutia televizoarelor HD din oferte TV la pricezebra depinde si de marimea ecranului, cea mai importanta atunci cand vreti sa alegeti cu cap un tv HD. Conteaza mult spatiul unde va fi amplasat televizorul, asa ca e bine sa luati un televizor HD cu un ecran de 42 inch, care ofera o experienta buna si rezolutie impecabila. Rezolutiile pot fi redate conform standardelor 1080p sau 720p-daca serviciile ce urmeaza sa fie redate in HD sunt 720 nativ iar imaginile sunt bune si nu merita sa fie redate doar pe 720p HDTV. Daca vorbim de rezolutia pe 1080p HDTV, aceasta nu este imbunatatita daca semnalele au limitare pe 720p.

Pe final, trebuie sa va puneti si o serie de intrebari inainte de a cumpara efectiv produsul dorit: ce buget am alocat pentru televizor?, ce marime trebuie sa aiba ecran, ce mi-ar place sa vad, la ce veti folosi televizorul, care caracteristici va atrag si ce v-ati dori de la televizor.