Cum sa faci spatiu intr-o casa mica

Atunci cand familia este numeroasa casa - oricat de mare este - ea poate sa para neincapatoare mai ales daca nu avem rafturi depozitare la dispozitie, asa cum am dori. Iar in cazul in care chiar nu avem spatiu prea mult trebuie atunci sa il face din plin si sa incercam sa ne bucuram de putinul pe care il detinem.

Asadar, cum sa facem spatiu in casa si cum sa respiram cat mai bine? Este simplu: chiar daca ai dulapuri mari, incearca sa iti depozitezi hainele care nu sunt pentru anotimpul curent intr-o cutie sau in mai multe cutii si sa le aduni pe toate intr-un singur loc. In cazul in care nu ai nici macar acel loc atunci poti sa improvizezi pe balcon undeva sus, in tavan, un fel de placat sustinuta pe care sa stea toate lucrurile pe care nu le folosesti in momentul de fata. Atunci cand mai apare putin spatiu incearca sa nu il aglomerezi tot cu lucruri pe care ai vrea sa le scoti la vedere. O alta metoda de a face spatiu este sa aranjezi de exemplu hainele pe umerase, asa poti sa le “ingramadesti” mult mai bine, deoarece pe un umeras pot incapea, de exemplu, cinci camasi si ele vor fi dispuse intr-o forma alungita si nu impaturita, iar astfel vor ocupa mai putin spatiu.

Sa nu uitam de pantaloni, care pot fi de asemenea pusi in spatiile de depozitare pe umerase special concepute sa stea cel putin cinci perechi pe o linie. In cazul in care ai insa loc in casa poti sa achizitionezi rafturi depozitare cel putin pentru camara sau pentru balcon, sa nu asezi dulapuri mari, deoarece e posibil sa nu ai aer la lucruri, deoarece neavand nevoie de ele nu vei umbla acolo, iar usile vor ramane inchise si cand le vei scoate nu iti va placea mirosul.