Gandaci si sobolani pe scara sau in apartament?

Nu numai persoanele fizice au probleme cu gandacii sau sobolanii, ci si persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in birouri sau spatii comerciale. Rovent a gandit si un set de servicii dezinsectie de la Vulpea Ucigasa pentru persoane juridice care au in administrare complexe rezidentiale, birouri, hale, depozite ori hoteluri sau clinici si restaurante, de exemplu.

Solutiile oferite de Rovent includ servicii integrate DDD, curatenie si PSI. Ele se pot combina oricum doreste clientul, preturile sunt negociabile si se pot aplica si discounturi in functie de suprafetele ce trebuie tratate. Totusi, pretul final se va stabili numai dupa ce un membru al echipei Rovent se va deplasa la fata locului si va inspecta conditiile, dar se va tine cont si de servicii dezinsectie de la Vulpea Ucigasa pe care clientul le vrea, cat de mare e spatiul, ce grad si ce tip de infestare exista.

Dezinfectia aplicata de echipa Rovent inainte de dezinstectie, foarte utila si ea, poate fi de doua feluri: profilactica si terapeutica. Prima este pentru prevenire, distrugerea completa a germenilor patogeni, microbilor care pot distruge sanatatea oamenilor din incaperi si a animalelor. Cea terapeutica este doar pentru combaterea bolilor infectioase sau parazitare, pentru a nu se declansa si alte focare de boala. Substantele folosite la contractarea servicii dezinsectie de la Vulpea Ucigasa si dezinfectie sunt bactericide, fungicide si sporicide, dar si virucide (cele pentru dezinfectie) si foarte toxice pentru orice daunator (cele pentru dezinsectie). Aplicarea lor se face in conditii de maxima siguranta, cu materiale si utilaje specifice, omologate. De obicei sunt folosite pompe de la producatori precum Vermorel, Wolpi, dar si aparate cu rezervor tip Fontan. Firma Rovent si specialistii sai vor viziona gratuit spatiul unde se va face dezinsectia, vor stabili ce daunatori sunt acolo, pe unde circula, ce substante sunt mai toxice pentru ei si cum se vor aplica. Dupa aceasta etapa vor urma doua tratamente la interval de 7-10 zile, fiecare de 20-30 de minute, cu substante concentrate si aplicate din abundenta.

In doar 24 de ore toate coloniile de gandaci sunt distruse, iar la doar patru ore de actiune continua deja grupuri intregi de daunatori isi dau obstescul sfarsit fara probleme. La final se aerisesc zonele unde s-a dat cu substanta si se izoleaza corespunzator pentru prevenirea reinfestarii. Garantia oferita e de 60 de zile, insa daca daunatorii revin la 24 de ore, se va mai face gratuit o dezinsectie generala.