Iliuta

Iliuta este un electrician din oras, caruia i-au murit parintii la o varsta frageda si a trebuit sa se descurce singur prin muca lui. A devenit un profesionist si a fost respectat in oras, din ce in ce mai multi oameni decizand sa apeleze la serviciile lui si sa ii ofere de munca pentru a reusi sa se intretina singur. Mi-a placut modul lui de viata este un om petrecaret dar care nu face excese cu bautura sau cu tigarile si glumele lui picante te fac sa te simti mult mai bine.

Mi-a placut mereu chipul lui, are un par saten inchis si o mustata blonda, care il face sa para ca are o fata decolorata si imi place sa il vad cand lucreaza. Este mereu cu zambetul pe buze si spune glume amuzante cand are o lucrare de efectuat la cineva si imi place tot ceea ce realizeaza pentru casele oamenilor. Toti am fost multumiti de serviciile lui si de rapiditatea si dexteritatea cu care lucreaza si imi place modul in care reuseste sa ii binedispuna pe toti din casacu caracterul lui amuzant. Imi place tot ce am invatat de la acest om, cu ar fi sa traiesc viata clipa de clipa si sa profit de compania prietenilor pentru a ma simti mai bine, si sa impart bucuria muncii cu bucuria distractiei pentru a fi mai fericita in viata aceasta. Viata este unica si trebuie traita la maxim, acesta a fost sfatul lui pentru mine, este un om ambitios si ochiul lui albastru este mereu vessel, slicleste cand se intalneste cu prietenii si imi place modul lui amuzant de a fi. Este un muncitor pe cinste si un om decent, care mi-a placut intotdeauna prin forta lui de caracter si imi place tot ceea ce este legat de el.

Mi-a devenit amic bun, nu l-am privit ca un simplu specialist si am devenit mai apropiati, intalnindu-ne din cand in cand in casa mea sau a lui pentru a bea o cafea si pentru a ne distra impreuna.