Personalizeaza camera micutului tau cu mobila dormitor copii

Este spatiul in care copilul tau isi petrece cea mai mare a timpului cand nu e la scoala. E personal, e al lui, e plin de magie si de lucruri pe care tu, ca adult, nu le poti intelege, e lumea lui. Dormitorul copilului tau ar trebui sa fie mereu in pas cu moda, cu trairile micutului, sa fie original si usor de identificat cu personalitatea sa.

Alegerea de mobila dormitor copii se poate dovedi destul de dificila daca micutul are gusturile lui foarte bine definite si ceea ce este pe placul parintilor este fix pe dos in capul lui. De aceea mobila de comanda si nu cea gata facuta va poate scoate din aceasta dilema. Arta Mobilei, magazin online ce fabrica si comercializeaza mobila de cea mai buna calitate, din materiale rezistente, PAL, MDF si posforming are pentru dvs. mobila dormitor copii chiar si pentru cei mai pretentiosi pici, disponibila la comanda, cu masuratori si cromatica corespunzatoare nevoilor fiecarui client. Functionale si practice, piesele de mobilier propuse de Arta Mobilei includ pat supraetajat si birou, dulapuri colorate si incapatoare, numai bune sa adaposteaza garderoba unei domnisoare sau a unui cavaler cu aspiratii inalte.

Cu preturi foarte bune, mobila dormitor copii e facuta din PAL melaminat de diferite grosimi, are canturi cu ABS integral, finisaje originale si de calitate. De precizat ca materialele pot fi alese separat, impreuna cu cromatica aferenta, modelele afisate pe site fiind cu un caracter orientativ. Accesoriile includ glisiere fgv italiene. Separat se pot cumpara paturi si noptiere, paturi tip masinuta pentru baieteii care sunt pasionati de masini si curse. Dimensiunile standard pot fi ajustate in functie de spatiul din camera, nu exista intermediari, comunicarea facandu-se direct cu reprezentantii fabricii.

Garantia oferita e de doi sau trei ani, in functie de produsul comandat, transportul, masuratorile, deplasarile sunt gratuite – transportul in alte localitati decat Bucuresti si imprejurimi e taxat cu o suma suplimentare in functie de distanta parcursa si piesele de mobilier comandate. Realizarea mobilei la comanda se face in maxim 20 de zile lucratoare si se livreaza in maxim 14, ambalata.