Cafeaua preparata la expresoare cu monodoze este mai buna daca alegi un aparat profesional

Expresoarele nu mai sunt astazi niste aparate pe care doar cei bogati si le pot permite. Preturile mici si calitatea foarte buna le-aua dus in casa fiecarui roman, care se poate bucura de acum incolo de un espresso ca la cafenea chiar la el in bucatarie, savurat pe canapeaua din sufragerie. Cel mai simplu de folosit sunt expresoare cu monodoze, cafeaua se prepara repede si investitia facuta este foarte mica.

Expresoarele de acest tip sunt o alternativa mai ieftina a expresoare full automate sau a celor de la un bar. In afara de espresso se poate prepara si cappuccino sau alte bauturi pe baza de cafea pe care nu aveati cum sa le faceti la un ibric sau la o cafetiera clasica. Procesul de preparare a unei cafele de calitate este mai simplu cu aceste expresoare pe care le puteti gasi la cele mai mici preturi si la DCSH Outlet, nu mai e nevoie de rasnirea cafelei, de presare sau de stocarea si masurarea ei. O singura doza este necesara pentru un espresso de calitate, singurul lucru pe care dvs. il aveti de facut este sa apasati pe butonul de pornit al aparatului si sa asteptati putin sa inceapa preparea delicioasei bauturi. Fiecare doza unica are cam sapte grame de cafea, cafeaua este rasnita si are aceeasi prospetime pentru sase luni, daca este stocata in conditii optime.

Expresoarele cu monodoze sunt foarte eficiente si pentru ca sunt micute, se pot pune oriunde in bucatarie sau la birou, nu necesita o curatire speciala si se pot intretine foarte simplu. Decalcifierea este o operatiune anuala care trebuie facuta neaparat, in rest se poate spala si curata foarte simplu, cu apa calduta. Foarte important este cand luati expresoare sa va uitati sa nu foloseasca anumite tipuri de monodoze care sunt foarte scumpe, pentru ca investitia nu va mai fi rentabila. Daca veti cumpara expresoarele de la DCSH Outlet veti putea sa economisiti timp si bani accesand un sistem de creditare foarte simplu, denumit DCSH Credius, care permite oricarui client sa isi ia produsul dorit in rate fara a avea nevoie de adeverinta de venit. Grijile dvs. au disparut odata cu acest nou sistem de creditare, la fel si pofta de un espresso pe care vi-l puteti prepara mai repede decat v-ati fi putut astepta.