Invertor sudura Telwin

Sudarea este procedeul tehnologic de realizare a imbinarilor nedemontabile a unor componente metalice sau nemetalice prin interactiunea atomilor marginasi ai acestora. Imbinarea ce rezulta in urma procesului de sudare poarta denumirea de sudura. Totalitatea operatiilor care concura la realizarea sudurii poarta denumirea de proces tehnologic de sudare.

De peste 50 de ani Telwin este un lider la nivel mondial in fabricarea de aparate de sudura, sisteme de taiere si încarcatoare baterii. Compania este prezenta pe toate cele cinci continente, in peste o suta de piete si comercializeaza o gama de produse care vizeaza toate domeniile de activitate de productie, de la productia de automobile la industrie. Tehnologia a evoluat iar in prezent ne putem bucura de utilizarea invertoarelor de sudura, sisteme inovatoare de tehnologie care ofera numeroase beneficii. Sudura de tip tig care utilizeaza invertoare tehnologice, asigura nu doar o crestere a productivitatii, o calitate mai buna, cat si o crestere a eficientei energetice si o portabilitate ridicata. In functie de segmentul de activitate in care sunt utilizate aceste aparate de sudura sunt caracterizate de functii si proprietati diferite ca si capacitate. Exista aparate de sudura mari, puternice construite special pentru sudura industriala dar si aparate de sudura mici create pentru interventii usoare in case, gospodarii pentru mici reparatii, sau pentru hobby-urile personale.

Principalele caracteristici ale unui aparat de sudura / invertor sudura Telwin sunt:
- posibilitate de utilizare in 2 sau 4 timpi
- gabarit redus - fiabile si robuste - randament ridicat - usurinta in utilizare si exploatare Invertoarele pentru sudura Telwin sunt usor de manevrat si usor de intretinut. Invertorul fiind asistat de un microprocesor asigura un reglaj simplu al parametrilor de sudura.

Panoul de comanda multifunctional permite reglarea tuturor parametrilor in functie de echipamentele utilizate, grosimea materialului si a componentelor ce se sudeaza. Protectie termica se asigura prin thermostat iar reglarea timpului de sudura in functie de grosimea materialului.