Locuri exotice pe care le poti vizita din propriul fotoliu

Safari African. Cei care prefera un climat mai cald pot sa ia in considerare ideea apropierii de animalele Africii. Safari-ul african tinde sa fie unul dintre lucrurile pe care neaparat trebuie sa le vezi in viata. Continentul adaposteste specii care nu le poti vedea nicaieri pe Pamant. Nimic nu se poate compara cu o calatorie in care sa poti vedea langa tine elefanti, girafe, maimutele, toate in mediul lor natural. Daca aveti timp, bani si energie e pacat sa nu mergeti intr-un safari african adevarat.

Daca nu aveti insa bani nu faceti din asta un motiv de depresie pentru ca exista o companie din Africa de Sud care are grija sa aduca orice privitor mai aproape de lumea fascinanta de acolo. Africam a pus camere in toata Africa in cele mai aglomerate si mai populate zone. Camerele transmit live 24 din 24, zilnic. Gratie vederii nocturne, aceste feed-uri nu sunt inutile, doritorii putand sa vada si ce fac animalele noaptea. Aurorele boreale. Aurora boreala este un fenomen unic in lume, intalnit doar in tarile nordice, acolo unde cerul devine verde din cauza unei ceti ciudate care acopera bolta cereasca.

Aurora boreala se formeaza atunci cand particule cu incarcatura electrica se intalnesc cu atmosfera si se izbesc de ea, aprinzandu-se in diverse culori. In functie de altitudine ele sunt albastre, verzi, rosii ca rubinul. Culorile par ca picteaza pe cerul intunecat al noptii, dand nastere unor curcubee de cosmar. Ca sa aveti ocazia sa vedeti o aurora boreala trebuie sa mergeti in Canada, Alaska, Islanda, partile nordine ale Scandinaviei. Cea mai buna perioada din an in care puteti sa vedeti aceste fenomene unice si ciudate este cea cuprinsa intre septembrie si aprilei. Multi touroperatori au chiar si pachete speciale pentru a va permite sa prindeti aceste minuni ale naturii si sa le urmariti live.

Cu ajutorul tehnologiei moderne puteti si dvs. asista la aceste aurore boreale chiar atunci cand se intampla-tehnologia poate prezice si cand se vor intampla, fara sa va deplasati din fotoliu. Site-ul porjus.eu va permite acest lucru fara sa fiti nevoiti sa iesiti din casa sau sa va deplasati din fata calculatorului.